Friday, May 3, 2013

Berkongsi Kisah Kejayaan di ELKEN...

Hi Dolls,

Entri hari ni rina nak share dengan u ols semua pasal kejayaan2 orang2 biasa yang telah bertukar menjadi "LUAR BIASA"...sgt2 LUAR BIASA...

Siapa sangkanya ELKEN telah melahirkan ramai JUTAWAN-JUTAWAN kat Malaysia ni...dan siapa sangka JUTAWAN-JUTAWAN yang lahir ini dari golongan orang2 biasa2 jer...




Rina amik contoh diri rina sendiri yer (cewahhhhh), memang dulu sentiasa mencari peluang nak memajukan diri sendiri n family, nak clearkan hutang piutang yg ada, ada business minded la kata org, mmg open with any opportunity nak berniaga. So dulu pernah gak terlibat ngan 1 company yg memerlukan kita mengeluarkan modal yg puluh2 ribu tu (kalo ada yg phm maksud rina ni, ok lah), tapi tak kesampaian sbb xleh nak keluarkan modal sebanyak tu, prgi sharing pon org ramai keberatan nak keluarkan modal yg puluh2 ribu nie...

Nak dipendekkan cerita (mmg down giler n rasa give up sbb apa yg rina nak buat x kesampaian), dtg kwn baik rina cerita psl kehebatan ELKEN...memula tu rasa cam tak nak buat sbb da give up lah katakan, tpi bila da dgr modal serendah RM75, rina trus jadi member...

Dan dari situlah bermulanya segala-galanya...

Tapi, entri ni rina nak share kisah kejayaan kengkawan rina yg merangkap sebagai Business Partner rina.

Jom, kita layan gambar:

Yana n Rafiq

Aida
Kalau nak tahu, diorang nilah yg selalu brainwash rina...jgn give up, rajin n percaya pada diri sendiri, harus ada keyakinan pada diri sendiri, buang sikap2 negatif dan nawaitu sgt2 penting...



Haaaa...ni baru sikir rina share ngan u ols....cuba bayangkan kalau diorang semua nie blh buat, knp kita sendiri rasa kita tak boleh buat??!! Dalam persoalan rina nie....

Sesungguhnya, kita sendiri tak sedar ye kita memiliki 1 bakat semulajadi yg sememangnya kita semua ada. 

Kalau anda semua boleh bercakap, maknanya anda semua boleh jadi JUTAWAN...percayalah cakap rina...

Bisnes yg sgt2 senang, tak perlu modal besar, tak perlu risau pasal rugi, zero risiko....yg cuma perlu kita risau berapa income yg kita blh dapat, itu shj...

Anda tentukan sendiri income anda...5K, 10K, 15K atau apa sahaja amaun...ELKEN bgi cek kosong, anda tulis je income sendiri...tak percaya lagi??

Cepat2 call/sms/whatsapp/email rina...rina sedia membantu... 

Lets go JUTAWAN....

Luv u muah...muah...

012.342.5512 / rinaizzat@gmail.com



2 comments:

  1. salam rina. saye zue dari singapore..nak tanya sikit lah, awak niaga elken ni macam mana? ikot cara jual2 product ke, atau sambil tarik2 prospek? boleh tak awak share dengan saye kalau awak tak keberatan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wklsm zue. rina actually wat elken secara part-time dulu sbb nak tgk outcome/income dia mcm mana dulu...so far alhamdulillah, last month rina generate income about RM5400+ dgn hanya bermodalkan RM75 shj. Cara rina amat simple, beside rina share kat blog, rina just share dgn kwn2 kat ofis, adik-beradik, sedara mara...masa wat sharing tu rina just share psl kebaikan2 produk2 elken, testimoni2 pengguna dan dari situlah rina bergerak perlahan-lahan...yg paling penting lepas share, kene buat follow-up balik dgn prospek. Sgt2 penting follow-up tu...

      Delete

Nuffnang Ads

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...