Tuesday, March 19, 2013

Memperkenalkan ELKEN CROWN BUSINESS PLAN (CBP)

Salam Dolls....

How are u feeling today?? Harap2 sume silent readers rina dalam keadaan sihat2 belaka...

Mesti sume2 tertanya apa dia tu ELKEN CROWN BUSINES PLAN (CBP) kan??

First of all, rina just nak share dgn u ols kenapa kita perlu buat bisnes aka SIDE INCOME??

Actually, ada 2 FAKTOR UTAMA yg rina rasa sume org akan setuju mcm gambar kat bawah ni:

1) kos sara hidup yg semakin meningkat
2) ingin mengubah atau meningkatkan taraf kehidupan kita





Kat sini jugk rina nak share beberapa sebab mengapa KITA harus berniaga....

- Dalam kitab Al-Quran ada menyatakan bahawa 9 daripada 10 sumber pintu rezeki adalah daripada berniaga. Contoh terdekat yg kita blh ambil adalah Nabi Muhammad S.A.W ketika hayatnya adalah seorang peniaga yg masyur ketika zamannya.

- Pada kita yg still makan gaji ni, rina rasa mmg xde salahnya makan gaji ni, tapi cuba kita fikirkan orang yang makan gaji ni ketentuan hidup kita dipegang oleh majikan. Selagi kita makan gaji, selagi itu kita tak boleh lari dari takdir yg ditentukan orang lain.Kalau performance Excellent, Excellent jugaklah poket kita...tpi sampai bila? Cuba anda renung2kan.


- Sebagai seorang manusia, kita tidak lepas dari keinginan untuk menikmati kehidupan yang lebih baik bukan sekadar hanya meneruskan kehidupan. Hanya orang yang menjalankan perniagaan sahaja yg dapat menikmati kehidupan 100%. Ini adalah kerana, sekiranya kita menjalankan perniagaan MASA ditentukan oleh diri kita sendiri. Berapa banyak pendapatan yang anda inginkan pun ditentukan oleh ANDA sendiri. Itu belum lagi masuk bab kebebasan masa bersama anak2 dan family tercinta, kalau nak dicomparekan dengan orang yang makan gaji.




Percaya atau tidak, tetapi ini adalah kenyataan. Kini golongan pertengahan menjadi golongan MISKIN. Adakah kita tergolong di dalam golongan ini?? 

Jika BENAR, tidak syak lagi ELKEN adalah platform yag tepat untuk anda merealisasikan segala IMPIAN anda...

Dan, kerana itulah maka lahirnya CROWN BUSINESS PLAN (CBP). Disebabkan formula rahsia kejayaan ELKEN inilah, maka lahirlah ramai jutawan-jutawan MUDA di ELKEN...

Anda tentukan sendiri INCOME mana yang anda suka, tanpa paksaan...pilih shj mana yg berkenan dihati..tepuk dada tanya selera..





Sudah terbukti kejayaan dan ramai yang telah berjaya. So it is time to CHANGE. DARE TO DREAM, DARE TO CHANGE....jom kita sama2 merealisasikan impian2 kita yang telah lama kita impikan... hanya di ELKEN...

Feel free to contact me....


012.342.5512 / rinaizzat@gmail.com




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...