Monday, March 25, 2013

EL MARINO BLANC - Pemenang Anugerah Minuman Kolagen. Terbukti BERKESAN...

Hi Dolls,

Hari ni rina nak share dengan u ols tentang kebaikan-kebaikan yang ada pada EL MARINO BLANC.

Apa itu EL MARINO BLANC?
- El Marino ialah suplemen kulit dalaman canggih (nutrikosmetik) menwarkan fungsi sedemikian - selain menambah semula kolagen dan elastin yang hilang dalam kulit, ia turut menyekat aktiviti enzim yang meguraikan struktur kolagen dan elastin dalam kulit, di samping meningkatkan sintesis kolagen dan elastin daripada degradasinya.

3 Aksi Sasaran
- Merencatkan aktiviti enzim perosak kolagen & elastin
- Mempercepatkan penghasilan kolagen & elastin baru
- Menggantikan kehilangan kolagen & elastin baru

Kolagen & Elastin merupakan bahan utama di lapisan dermis yang memberikan kesan tegang, padat & lembap kepada kulit. Sebanyak 70% daripada tisu kulit terbentuk daripada kolagen.



EL MARINO BLANC

Terbukti BERKESAN
Kandungan EL MARINO BLANC
Hasil EL MARINO BLANC
Aksi EL MARINO BLANC

Dirumus menggunakan teknologi Perancis yang telah dianugerah acap kali untuk memulihkan keserian kulit:

Jom kita tengok testimonial2 dari loyal customer of El Marino Blanc:







Testimonial 1

Testimonial 2

Testimonial 3
El Marino Blanc juga mendapat liputan meluas dalam pelbagai majalah dan akhbar. Antaranya: NONA, NEW TIDE, LONG LIFE etc etc

Majalah NONA

Mesti anda semua tertanya2 berapakah harga El Marino ni kan?

1 kotak = 30sachet

Normal Price: RM223 (WM), RM228 (EM)
Member: RM188 (WM), RM193 (EM)

Jom dapatkan 1 untuk diri ANDA....

Part yang paling BEST sekali, nak tahu macam mana kita boleh dapat El Marino Blanc FOC, Free of Charge ok!!

Cepat2 contact rina...

Luv u...muah muah...


012.342.5512/rinaizzat@gmail.com

12 comments:

  1. Salam.. kalau pregnant leh minum ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wkslm...xde masalah kalo u pregnant nak minum...

      Delete
  2. CMNe nk order yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh order dari rina, bankin dulu then rina akan pos...

      Delete
  3. Adakah el marino blanc menggemukkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. El marino takde side effect apatah lagi menggemukkan...so far blom ada customer rina yg complaint psl badan naik..interested nak cuba ke?

      Delete
  4. nak tanya..boleh ka just minum el marino nie..after that baru minum air mineral?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi nuna..maksud nuna nak minum tanpa dicampur air ke? kalo minum gitu mmg tak blh, kene bancuh ngan air jugak

      cara minum el marino, bancuh ngan 75ml air sejuk...

      Delete
  5. hai rina...perkenalkan sy abbie sahaja. sy baru je guna produk ni dlm msa 3 hari. kulit muka sy berminyak dan berjerawat. biasanya lepas hbs cuci muka akn kelihatan merah di zon T. lps minum 2 kali sehari selama 3 hari, ada sedikit nmpk perbezaan. kulit muka kurang merah lepas cuci muka. jerwt mmg ada tp cepat kering dn tidak merebak. lgpun sy bekerja memakai makeup mcm biasa.. air ni pun sedap.sy xda gmbr nk ditunjukkan tp skrg tgh usahakan. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hi abbie...tahniah sbb pilih el marino...mmg da byk testimoni pslkebaikan el marino ni..abbie sendiri pon da merasai perubahan walau pon baru 3 hari guna el marino...mesti lepas ni bertambah jelita :)

      Delete
  6. salam.nk tanya ckit..skang ni kn ada byk produk minuman kolagen dri pelbagai company..sebelum ni sy pn dh sedia maklum dgn keberkesanan produk elken ni.sy tgok skng ni org sibuk duk promote bb plus di laman2 sosial..sy mmg tgh mncari produk berasaskn minuman kolagen ni.mslhnya skng sy dlm dilema smda nk cuba bb plus or elmarino.tpi hati sy mmg tertarik nk bli elmarino ni memandangkan sy mmg pengguna produk elken dri dlu lg..xbrani nk try produk lain dh.so apa pndgn cik rina?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, pd pandangan rina kalo hati da berkenan dgn el marino, baik teruskan je niat u...lagi pon tak rugi mencuba el marino sbb kesan2nya amat menakjubkan, dlm 2minggu da nmpk kesan...kulit muka yg kusam trus glowing, parut2 lama mmg hilang...bkn setakat muka je tpi el marino ni penjagaan satu bdn...rina sendiri pon byk terima testimoni2 dri customer rina ttg kehebatan el marino ni...mmg rina rasa best sgt2 sbb dpt share kebaikan el marino ni dgn sume org tak kira laki atau pompuan....tapi semuanya terpulang kat u, u sebagai pengguna u berhak memilih..tepuk dada tanya selera...tpi el marino d BEST!!! :)

      Delete

Nuffnang Ads

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...